ANP191215073-1.jpeg

TEAMWERK BIEDT DAGBESTEDING BIJ ADO DEN HAAG

ADO Den Haag en Teamwerk Zorg gaan samenwerken. Teamwerk is een kleinschalige zorgaanbieder die het geweldig vindt om dagbestedingsprojecten op te zetten die midden in de maatschappij staan.

Op deze manier kunnen mensen met een beperking gewoon meedoen met iedereen die een reguliere baan heeft. ADO Den Haag is een voetbalbolwerk met een grote regionale uitstraling. Naast het voetbal gebeurt er bij ADO Den Haag nog veel meer. Waar het stadion in het weekend de thuishaven is voor de wedstrijden van ADO, zo is het Kyocera stadion de rest van de week een compleet evenementen centrum voor feesten, partijen, business bijeenkomsten enz….. Kortom, er gebeurt veel in het Kyocera stadion. Genoeg te doen.

De trainers van ADO Den Haag proberen dagelijks de talenten van de spelers te ontwikkelen. De begeleiders van Teamwerk gaan de talenten van mensen met een beperking ontwikkelen. Van maandag tot en met vrijdag wordt er een compleet dagprogramma aangeboden voor mensen met een indicatie dagbesteding. Deze mensen worden fulltime begeleid door de zorgmedewerkers van Teamwerk, maar worden volledig geïntegreerd in de organisatie van ADO Den Haag. Afhankelijk van wat iemand kan, worden er verschillende taken uitgevoerd; ballenjongen bij de trainingen; het netjes houden van het stadion; het klaarzetten van grote evenementen; helpen in de horeca; gastheer en gastvrouw zijn; helpen bij allerlei klusjes……. Kortom van alles wat.

En natuurlijk mag je alle thuiswedstrijden bezoeken. Lijkt het je leuk om dagelijks bij ADO Den Haag aan de slag te zijn, dan kan je je via Teamwerk aanmelden. Dat kan via info@team-werk.nl of telefonisch op 070-8008020.