Héhé, dit zijn onze mannen en vrouwen

Altijd bereid te helpen!

Edwin Eijsackers

Edwin Eijsackerszorg coördinator

"Maar wel een die actief meedoet!! Ik vind het geweldig om voor iedereen de juiste plek te vinden. Dat geeft keer op keer een zeer tevreden gevoel. Werkgevers ervan overtuigen dat iedereen in de maatschappij een plekje verdient, hoe dan ook!!"

Gerlinde Reijneveldzorg coördinator

“Wat een ontzettend mooie taak om voor al deze verschillende mensen een passende match te vinden. Vanuit de overtuiging dat ieder mens uniek is en kwaliteiten heeft, is het mijn passie om een antwoord te kunnen zijn op iedere zorgvraag”.

Gerlinde Reijneveld

Rob van Straaten

Rob van StraatenGroepsbegeleider

“Nadat ik bij Teamwerk begon als ambulant begeleider sta ik nu fulltime op de boerderij. Ik vind het heel mooi om te zien hoe de jongeren op de boerderij zich blijven ontwikkelen. Het is afwisselend en zeer dankbaar werk”.

Jacqueline van der ElstGroepsbegeleider

Al vanaf de eerste cliënten, geef ik leiding aan de groep op de boerderij. Inmiddels heb ik met ieder van hen een vertrouwensband opgebouwd. Het is heel fijn om te zien dat de dagbesteding de ontwikkeling ten goede beïnvloed.

Jacqueline van der Elst

Rob van der Wal

Rob van der WalAmbulant begeleider

"Met veel passie begeleid ik mijn cliënten op verschillende locaties. Dat ik dit werk mag doen, is voor mij iedere dag weer een feest. Wat een voldoening!!"

 

 

© COPYRIGHT TEAMWERK