DSC_0096.jpg

TEAMWERK BIEDT DAGBESTEDING BIJ KRINGLOOPWINKEL DELFT

Kringloopwinkel Delft en Teamwerk Zorg werken samen. Teamwerk is een kleinschalige zorgaanbieder die het geweldig vindt om dagbestedingsprojecten op te zetten die midden in de maatschappij staan. Teamwerk Zorg heeft meer locaties voor dagbesteding. We bieden dagbesteding aan in de horeca, op een manege, zorgboerderij en ook gewoon individueel bij een organisatie die bij jou past. We leveren echt maatwerk!

De organisatie
Kringloopwinkel Delft ligt aan de Rotterdamseweg in Delft, direct aan de Schie! De winkel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het is een grote winkel met een kantine en een magazijn. De winkel verzamelt allerlei tweedehands artikelen waaronder kleding, boeken, keukengerei, meubilair en elektra.

Doelgroep
– Mensen met een (verstandelijke) beperking, die in aanmerking komen voor (licht) arbeidsmatige dagbesteding (indicatie vanuit WMO of WLZ/PGB);
– Leeftijd is variabel;
– Dagen/uren in overleg;
– Woonachtig in Delft/Schiedam en omgeving.

Taken
De meeste werkzaamheden staan in het teken van het draaiende houden van de winkel zoals:
– Sorteren en prijzen van kleding;
– Vakkenvullen en controleren van technische artikelen;
– Assisteren bij de bezorgdienst;
– Schoonmaken.

Contact
Heb je interesse in deze werkzaamheden? Neem dan contact op met ons! Bel met mevr. S. van der Goes, 06 – 18 61 82 24 of mail naar zorg@team-werk.nl. Meer informatie kan je vinden op onze website www.teamwerkzorg.nl.

Op deze manier kunnen mensen met een beperking gewoon meedoen met iedereen die een reguliere baan heeft.